adbz.cz » Hobby » I ohřívání klobás a párků má svá pravidla. Podle kuchaře se má na pánvi nejdřív ohřát čistá voda » Diskuze Diskuze a zkušenosti: I ohřívání klobás a párků má svá pravidla. Podle kuchaře se má na pánvi nejdřív ohřát čistá voda Zpět do článku Martin Schönweitz 11. listopadu 2023 Proč kuchaři přidávají do vývaru ocet: Nejen, že je díky němu chutnější. Rozpustí chrupavky Jak na šťavnatá, nikoli vysušená kuřecí prsa: Kůže a doba marinování má vliv, nevyplatí se kupovat již nakrájené maso Jak skladovat polévku, aby vydržela 4 dny či dokonce 3 měsíce: Některým stačí lednice, jiné potřebují mrazák
Jak na šťavnatá, nikoli vysušená kuřecí prsa: Kůže a doba marinování má vliv, nevyplatí se kupovat již nakrájené maso
Jak skladovat polévku, aby vydržela 4 dny či dokonce 3 měsíce: Některým stačí lednice, jiné potřebují mrazák