adbz.cz » Hobby » Typické chyby, kvůli kterým kapr při smažení ztrácí chuť: Pozor na sůl a olej » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Typické chyby, kvůli kterým kapr při smažení ztrácí chuť: Pozor na sůl a olej Zpět do článku Lukáš Jírovec 20. prosince 2024 Jak skladovat polévku, aby vydržela 4 dny či dokonce 3 měsíce: Některým stačí lednice, jiné potřebují mrazák Máslo vyrábím v pračce. Je to rychlé, skoro bez práce a zdražování mě nerozhodí. Předkové to dělali podobně Použít do vody na vaření těstovin jodizovanou sůl není dobrý nápad. Může je změnit na toxický blaf
Jak skladovat polévku, aby vydržela 4 dny či dokonce 3 měsíce: Některým stačí lednice, jiné potřebují mrazák
Máslo vyrábím v pračce. Je to rychlé, skoro bez práce a zdražování mě nerozhodí. Předkové to dělali podobně