adbz.cz » Hobby » Zkroťte rozpálený olej při smažení. Profesionální trik zabrání stříkání a řízky budou daleko chutnější a šťavnatější » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Zkroťte rozpálený olej při smažení. Profesionální trik zabrání stříkání a řízky budou daleko chutnější a šťavnatější Zpět do článku Redakce adbz 18. prosince 2021 Moudré ženy vědí, proč při smažení cibule potřebují trochu sody. Usnadní průběh a výsledek je k nezaplacení Zátka uvnitř hrdla oleje se nemá vyhazovat. Má totiž svou funkci, a sice snazší nalévání Pění a prská vám olej při smažení? Hospodyňky radí 4 způsoby, jak ho zkrotit – stačí i kousek chleba
Moudré ženy vědí, proč při smažení cibule potřebují trochu sody. Usnadní průběh a výsledek je k nezaplacení