adbz.cz » Hobby » Zkroťte rozpálený olej při smažení. Profesionální trik zabrání stříkání a řízky budou daleko chutnější a šťavnatější » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Zkroťte rozpálený olej při smažení. Profesionální trik zabrání stříkání a řízky budou daleko chutnější a šťavnatější Zpět do článku Martin Schönweitz 18. prosince 2021 Likvidujete olej po smažení správně? Teď se to bude přísně hlídat. Hrozí i opakovaná pokuta 5 000 Kč Prskání oleje není problém, když se pánev položí na dvířka od myčky. Také se mu dá předejít osušením surovin ještě před smažením Jak se vypořádat s vysmaženým kuchyňským olejem: V úvahu přichází pet láhev nebo kontejner
Prskání oleje není problém, když se pánev položí na dvířka od myčky. Také se mu dá předejít osušením surovin ještě před smažením