adbz.cz » Hobby » Zkroťte rozpálený olej při smažení. Profesionální trik zabrání stříkání a řízky budou daleko chutnější a šťavnatější » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Zkroťte rozpálený olej při smažení. Profesionální trik zabrání stříkání a řízky budou daleko chutnější a šťavnatější Zpět do článku Martin Schönweitz 18. prosince 2021 Prskání oleje není problém, když se pánev položí na dvířka od myčky. Také se mu dá předejít osušením surovin ještě před smažením Aby se vepřové maso při smažení nezvlnilo, je potřeba na 2 místech naříznout blánu Časté chyby, kvůli kterým jsou řízky tvrdé: Klepat je potřeba z obou stran
Prskání oleje není problém, když se pánev položí na dvířka od myčky. Také se mu dá předejít osušením surovin ještě před smažením