adbz.cz » Vaření » Slavní šéfkuchaři namáčí maso v mléčné marinádě. Díky tomu je šťavnaté a rozplývá se na jazyku » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Slavní šéfkuchaři namáčí maso v mléčné marinádě. Díky tomu je šťavnaté a rozplývá se na jazyku Zpět do článku Redakce adbz 17. března 2023 Nevšední příloha: Pokud už vás „šťouchačky“ omrzely, připravte si brambory na 1 000 jiných způsobů Upečte si perníkovou chaloupku jako od cukráře. Vydrží vám čerstvá celé týdny a vypadá jako z pohádky Po hranolcích jako z rychlého občerstvení se děti mohou utlouct. Před smažením stačí přidat ocet a kukuřičný škrob
Upečte si perníkovou chaloupku jako od cukráře. Vydrží vám čerstvá celé týdny a vypadá jako z pohádky
Po hranolcích jako z rychlého občerstvení se děti mohou utlouct. Před smažením stačí přidat ocet a kukuřičný škrob