adbz.cz » Hobby » Na půdě našel starý stolek a prodal ho za 1 000 000 Kč. Jestli najdete doma podobný, tak máte vyhráno » Diskuze Diskuze: Na půdě našel starý stolek a prodal ho za 1 000 000 Kč. Jestli najdete doma podobný, tak máte vyhráno Zpět do článku Jana Šrámčíková 7. října 2024 Doporučujeme pro vás Vláda nařídila povinnou rekonstrukci domů a bytů. Lidé to budou muset hradit z vlastní kapsy, příjmy nikoho nezajímají Slaná lázeň a jahody si vychutnáte o 100 % víc. Tento trik teď používají lidé po celém světě Připálenou pánev zachrání alobal, citron i jedlá soda s octem. Nejspolehlivější je ale použití tablety do myčky Kamarád – zkušený zahradník – mě naučil, jak hnojit rostliny bobkovým listem. Teď ho mám doma zásobu pro všechny případy
Vláda nařídila povinnou rekonstrukci domů a bytů. Lidé to budou muset hradit z vlastní kapsy, příjmy nikoho nezajímají
Připálenou pánev zachrání alobal, citron i jedlá soda s octem. Nejspolehlivější je ale použití tablety do myčky
Kamarád – zkušený zahradník – mě naučil, jak hnojit rostliny bobkovým listem. Teď ho mám doma zásobu pro všechny případy