adbz.cz » Hobby » Pekařský způsob skladování pečiva doma, aby zůstalo měkké a vláčné po dlouhou dobu » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Pekařský způsob skladování pečiva doma, aby zůstalo měkké a vláčné po dlouhou dobu Zpět do článku Martin Schönweitz 19. února 2021 Krajíc chleba pohltí veškerý pach rýže. Stačí ho na ni položit po dovaření I po 6 měsících v mrazáku bude chleba chutnat, jako byste ho právě přinesli z obchodu: 2 sáčky jsou lepší než 1 Chleba tvrdý jako kámen ještě není na vyhození. Stačí trocha čisté vody a bude měkoučký, jako by byl koupený včera
I po 6 měsících v mrazáku bude chleba chutnat, jako byste ho právě přinesli z obchodu: 2 sáčky jsou lepší než 1
Chleba tvrdý jako kámen ještě není na vyhození. Stačí trocha čisté vody a bude měkoučký, jako by byl koupený včera