adbz.cz » Hobby » 10 tajemství dokonalých řízků: Strouhanka musí být jemná, smažení na másle nepřichází v úvahu » Diskuze Diskuze a zkušenosti: 10 tajemství dokonalých řízků: Strouhanka musí být jemná, smažení na másle nepřichází v úvahu Zpět do článku Redakce adbz 2. července 2023 Co dělat, aby z knedlíků nevytékala náplň: 3 zlatá pravidla mé babičky – fungují i na zrádné borůvkové Můj kamarád Ital mě naučil, jak správně vařit těstoviny. Dají se dokonce zachránit, i když to pokazíte Máslo vyrábím v pračce. Je to rychlé, skoro bez práce a zdražování mě nerozhodí. Předkové to dělali podobně
Co dělat, aby z knedlíků nevytékala náplň: 3 zlatá pravidla mé babičky – fungují i na zrádné borůvkové
Můj kamarád Ital mě naučil, jak správně vařit těstoviny. Dají se dokonce zachránit, i když to pokazíte
Máslo vyrábím v pračce. Je to rychlé, skoro bez práce a zdražování mě nerozhodí. Předkové to dělali podobně