adbz.cz » Vaření » Šéfkuchař vysvětlil, proč v kuchyni není potřeba maso rozmrazovat. Vaření se prodlouží jen o 5 minut » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Šéfkuchař vysvětlil, proč v kuchyni není potřeba maso rozmrazovat. Vaření se prodlouží jen o 5 minut Zpět do článku Lukáš Jírovec 21. března 2024 Žádný zápach při vaření květáku. Stačí přidat mléko nebo citronovou šťávu Šéfkuchař vyjmenoval nejčastější chyby při přípravě ryb: Moc soli, příliš dlouhá tepelná úprava a otáčení na pánvi Lucie přišla na geniální způsob jak zabránit zamlžování brýlí: Častý problém má banální řešení, stačí navštívit koupelnu
Šéfkuchař vyjmenoval nejčastější chyby při přípravě ryb: Moc soli, příliš dlouhá tepelná úprava a otáčení na pánvi
Lucie přišla na geniální způsob jak zabránit zamlžování brýlí: Častý problém má banální řešení, stačí navštívit koupelnu