adbz.cz » Vaření » Šéfkuchař vysvětlil, proč v kuchyni není potřeba maso rozmrazovat. Vaření se prodlouží jen o 5 minut » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Šéfkuchař vysvětlil, proč v kuchyni není potřeba maso rozmrazovat. Vaření se prodlouží jen o 5 minut Zpět do článku Lukáš Jírovec 21. března 2024 Naklepávání řízků přes pytlík je špatný nápad. Zejména kvůli uvolňujícím se mikroplastům Šéfkuchař oblíbené pražské restaurace prozradil, jak připravit fenomenální kuřecí prsa. Kouzlo je v použití mléka Ustřihněte z nové houbičky na nádobí jeden roh. Už nikdy si ji nespletete se starou
Šéfkuchař oblíbené pražské restaurace prozradil, jak připravit fenomenální kuřecí prsa. Kouzlo je v použití mléka