adbz.cz » Hobby » Šéfkuchař vysvětlil, proč v kuchyni není potřeba maso rozmrazovat. Vaření se prodlouží jen o 5 minut » Diskuze Diskuze: Šéfkuchař vysvětlil, proč v kuchyni není potřeba maso rozmrazovat. Vaření se prodlouží jen o 5 minut Zpět do článku Lukáš Jírovec 21. března 2024 Doporučujeme pro vás Stopka z jahod by se měla odstraňovat až po omytí, nikoli před ním Koupili jste si v poslední době okurky? Radši je okamžitě vyhoďte. Inspekce v nich našla látky, které tam nemají co dělat Pryč s plísní a bez chemie: Pasta se sodou funguje i na odolnou černou Odhalte únik plynu v domácnosti dříve, než bude pozdě. Přehlížené signály mohou zachránit život celé rodině
Koupili jste si v poslední době okurky? Radši je okamžitě vyhoďte. Inspekce v nich našla látky, které tam nemají co dělat
Odhalte únik plynu v domácnosti dříve, než bude pozdě. Přehlížené signály mohou zachránit život celé rodině