adbz.cz » Hobby » Přísady „navíc“, které zlepší chuť dušeného zelí: Vejce, citrónová šťáva i jablko » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Přísady „navíc“, které zlepší chuť dušeného zelí: Vejce, citrónová šťáva i jablko Zpět do článku Martin Schönweitz 12. září 2023 Zkušené hospodyňky těstoviny před vařením osmaží na pánvi. Kdo to jednou zkusí, už to nedělá jinak Moje babička pokaždé vařila brambory v cukrové vodě. Ještě teď cítím v ústech jejich nadpozemskou chuť 5 grilovacích triků, které z vás udělají mistra. Připravované maso bude mnohem chutnější, šťavnaté a nebude se rozpadat
Moje babička pokaždé vařila brambory v cukrové vodě. Ještě teď cítím v ústech jejich nadpozemskou chuť
5 grilovacích triků, které z vás udělají mistra. Připravované maso bude mnohem chutnější, šťavnaté a nebude se rozpadat