adbz.cz » Hobby » Přísady „navíc“, které zlepší chuť dušeného zelí: Vejce, citrónová šťáva i jablko » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Přísady „navíc“, které zlepší chuť dušeného zelí: Vejce, citrónová šťáva i jablko Zpět do článku Martin Schönweitz 12. září 2023 Nelibá vůně květáku se při vaření nemusí linout celým bytem. Stačí přidat trochu mléka či bobkový list Na nákupu másla lze ušetřit stovky korun měsíčně. Vyrobte si ho doma, zásadní je výběr vhodné smetany a kuchyňské nástroje Jak udělat řízky s křupavou strouhankou, ale šťavnaté uvnitř: Díky babiččině fíglu navíc trojobal nesklouzne
Nelibá vůně květáku se při vaření nemusí linout celým bytem. Stačí přidat trochu mléka či bobkový list
Na nákupu másla lze ušetřit stovky korun měsíčně. Vyrobte si ho doma, zásadní je výběr vhodné smetany a kuchyňské nástroje
Jak udělat řízky s křupavou strouhankou, ale šťavnaté uvnitř: Díky babiččině fíglu navíc trojobal nesklouzne