adbz.cz » Hobby » Potraviny, které není vhodné jíst bez tepelné úpravy. Mezi rizikové patří luštěniny nebo vejce » Diskuze Diskuze: Potraviny, které není vhodné jíst bez tepelné úpravy. Mezi rizikové patří luštěniny nebo vejce Zpět do článku Hana Tvrdá 18. prosince 2023 Doporučujeme pro vás Maliny a jahody vydrží čerstvé po dobu 14 dnů: Stačí je omýt roztokem z jablečného octa a vody Pět chutných a zdraví prospěšných rostlin, které vypěstujete v kuchyni, či na balkóně. Nevyžadují speciální péči, zvládne to úplně každý Praní tenisek bez poškození: Stačí vyjmout tkaničky, vložky a dát je do pracího pytlíku Celý život loupete vejce špatně. Stačí použít ledovou vodu a slupka bude raz dva pryč, bez námahy během pár sekund
Pět chutných a zdraví prospěšných rostlin, které vypěstujete v kuchyni, či na balkóně. Nevyžadují speciální péči, zvládne to úplně každý
Celý život loupete vejce špatně. Stačí použít ledovou vodu a slupka bude raz dva pryč, bez námahy během pár sekund