adbz.cz » Hobby » Domácí pizza jako z italské restaurace: Vlhkost je důležitá, hotové těsto by si mělo odpočinout » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Domácí pizza jako z italské restaurace: Vlhkost je důležitá, hotové těsto by si mělo odpočinout Zpět do článku Redakce adbz 28. září 2025 3 kroky ke šťavnaté pečínce: Ověřená metoda michelinských kuchařů, jak si poradit s velkým kusem masa jakéhokoli druhu Jak na kynuté těsto: Mléko, vejce a cukr ho mohou pokazit. Pro dokonalý výsledek se doporučuje použít olej Velikonoční pomlázka se dá uplést za 5 minut: Vhodné i pro úplné amatéry
3 kroky ke šťavnaté pečínce: Ověřená metoda michelinských kuchařů, jak si poradit s velkým kusem masa jakéhokoli druhu
Jak na kynuté těsto: Mléko, vejce a cukr ho mohou pokazit. Pro dokonalý výsledek se doporučuje použít olej