adbz.cz » Vaření » Omývání masa před jeho přípravou je zbytečný risk. Bakterie se tak mohou rozšířit po celé kuchyni » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Omývání masa před jeho přípravou je zbytečný risk. Bakterie se tak mohou rozšířit po celé kuchyni Zpět do článku Jana Šrámčíková 8. července 2024 Stojan na nože – nejzanedbanější část kuchyně, co se úklidu týče. Jak ho důkladně vyčistit a zlikvidovat semeniště bakterií? Praní na 40 °C vyjde zbytečně draho. O 10 stupňů nižší teplota prokáže úplně stejnou službu Místa v kuchyni, která jsou doslova rájem pro bakterie a patogeny: Nikdy nezapomínejte čistit dřez a podlahu
Stojan na nože – nejzanedbanější část kuchyně, co se úklidu týče. Jak ho důkladně vyčistit a zlikvidovat semeniště bakterií?
Místa v kuchyni, která jsou doslova rájem pro bakterie a patogeny: Nikdy nezapomínejte čistit dřez a podlahu