adbz.cz » Vaření » Omývání masa před jeho přípravou je zbytečný risk. Bakterie se tak mohou rozšířit po celé kuchyni » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Omývání masa před jeho přípravou je zbytečný risk. Bakterie se tak mohou rozšířit po celé kuchyni Zpět do článku Jana Šrámčíková 8. července 2024 Před vložením do ledničky by se nemělo čekat, než jídlo vychladne. Dlouhé čekání na lince dává šanci všem bakteriím Pokud maso změní barvu, znamená to, že je zkažené? Neplýtvejte zbytečně – jak to poznat u všech typů Proto se má záchodové prkénko vždy zavírat: Vzal UV světlo a ukázal, jak se bakterie rozstříknou po celé místnosti
Před vložením do ledničky by se nemělo čekat, než jídlo vychladne. Dlouhé čekání na lince dává šanci všem bakteriím
Proto se má záchodové prkénko vždy zavírat: Vzal UV světlo a ukázal, jak se bakterie rozstříknou po celé místnosti