adbz.cz » Vaření » Před konzumací namočte klobásu do horké vody. Jednodušše se tak zbavíte střívka » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Před konzumací namočte klobásu do horké vody. Jednodušše se tak zbavíte střívka Zpět do článku Jana Šrámčíková 13. března 2025 Rošt v troubě neslouží jen jako „polička“. Hodí se nejen při vaření špízů a maso bude mít díky němu křupavou kůrku Sušení prádla v teplotách pod bodem mrazu má svá specifika. Důležité je množství, správné rozmístění nebo použití tenisových míčků Nonstop voňavá koupelna: Nakapejte do toaletního papíru olejíček a zbavíte se navíc i bakterií
Rošt v troubě neslouží jen jako „polička“. Hodí se nejen při vaření špízů a maso bude mít díky němu křupavou kůrku
Sušení prádla v teplotách pod bodem mrazu má svá specifika. Důležité je množství, správné rozmístění nebo použití tenisových míčků