adbz.cz » Vaření » Maso se dá „umlít“ i bez mlýnku – pomocí zmrazení a obyčejného mixéru » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Maso se dá „umlít“ i bez mlýnku – pomocí zmrazení a obyčejného mixéru Zpět do článku Redakce adbz 8. srpna 2025 Praní péřové peřiny bez rizika poškození: Při ždímání zvolte nejnižší počet otáček. Pomůže také tenisový míček Tip šéfkuchaře, jak připravit luxusní steaky: Aby bylo maso křehké a šťavnaté, je potřeba dodržet 4 kroky I po vyndání ze sušičky může prádlo vonět. Použijte starý ručník a olejíček
Praní péřové peřiny bez rizika poškození: Při ždímání zvolte nejnižší počet otáček. Pomůže také tenisový míček
Tip šéfkuchaře, jak připravit luxusní steaky: Aby bylo maso křehké a šťavnaté, je potřeba dodržet 4 kroky