adbz.cz » Hobby » Jak změkčit maso jakéhokoliv druhu: Tuhost prolomí jedlá soda, ocet i citron » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Jak změkčit maso jakéhokoliv druhu: Tuhost prolomí jedlá soda, ocet i citron Zpět do článku Jana Šrámčíková 28. července 2024 Slití těstovin, aby při cedění nevypadly z hrnce. Trik je ve vložení cedníku nebo síta přímo do hrnce Bílá pěna z vývaru by se měla vždy odstranit. Není sice nebezpečná, ale výslednému pokrmu rozhodně nepřilepší Rošty v troubě mohou z každého udělat lepšího kuchaře aneb Pravidlo 2 plechů
Slití těstovin, aby při cedění nevypadly z hrnce. Trik je ve vložení cedníku nebo síta přímo do hrnce
Bílá pěna z vývaru by se měla vždy odstranit. Není sice nebezpečná, ale výslednému pokrmu rozhodně nepřilepší