adbz.cz » Domácnost » Bývalá zaměstnankyně řeznictví prozradila, jak během 5 sekund poznat staré uzeniny: Mají kluzký povlak a kyselý zápach » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Bývalá zaměstnankyně řeznictví prozradila, jak během 5 sekund poznat staré uzeniny: Mají kluzký povlak a kyselý zápach Zpět do článku Martin Schönweitz 17. října 2023 Před konzumací namočte klobásu do horké vody. Jednoduše se tak zbavíte střívka Červivé ovoce je zlým snem každého zahrádkáře. Kdo se připraví teď, zachrání si úrodu i na další roky Co udávají nálepky s různými číselnými kódy na ovoci i zelenině? Poradíme, jak se v nich vyznat
Červivé ovoce je zlým snem každého zahrádkáře. Kdo se připraví teď, zachrání si úrodu i na další roky