adbz.cz » Hobby » Japonské hospodyňky přidávají k rýži krajíc chleba. Díky tomu není rozvařená » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Japonské hospodyňky přidávají k rýži krajíc chleba. Díky tomu není rozvařená Zpět do článku Lukáš Jírovec 30. července 2024 Chyby při práci s kuchyňskými noži, které je tupí a fatálně ničí. Pečujte o ně jako profík, odmění se vám nastokrát Karbanátky neumí nikdo tak dobře jako moje babička. Vynechala totiž jednu klíčovou surovinu. Za ušima jsme se oblizovali celý den Tchyně mi řekla, že cedník na těstoviny používám špatně. Nejdřív se mě to dotklo, ale dává to smysl
Chyby při práci s kuchyňskými noži, které je tupí a fatálně ničí. Pečujte o ně jako profík, odmění se vám nastokrát
Karbanátky neumí nikdo tak dobře jako moje babička. Vynechala totiž jednu klíčovou surovinu. Za ušima jsme se oblizovali celý den