adbz.cz » Hobby » Japonské hospodyňky přidávají k rýži krajíc chleba. Díky tomu není rozvařená » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Japonské hospodyňky přidávají k rýži krajíc chleba. Díky tomu není rozvařená Zpět do článku Lukáš Jírovec 30. července 2024 Jak bleskurychle a přesto perfektně oloupat vařené brambory. Pomocí letitého postupu kuchařů si už nikdy nepopálíte ruce Bílá pěna z vývaru by se měla vždy odstranit. Není sice nebezpečná, ale výslednému pokrmu rozhodně nepřilepší Babičky ho do vývaru přidávaly pokaždé, ale dnes už hřebíček v receptech téměř nenajdeme
Jak bleskurychle a přesto perfektně oloupat vařené brambory. Pomocí letitého postupu kuchařů si už nikdy nepopálíte ruce
Bílá pěna z vývaru by se měla vždy odstranit. Není sice nebezpečná, ale výslednému pokrmu rozhodně nepřilepší