adbz.cz » Hobby » Bílá pěna z vývaru by se měla vždy odstranit. Není sice nebezpečná, ale výslednému pokrmu rozhodně nepřilepší » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Bílá pěna z vývaru by se měla vždy odstranit. Není sice nebezpečná, ale výslednému pokrmu rozhodně nepřilepší Zpět do článku Lukáš Jírovec 24. února 2023 10 tajemství dokonalých řízků: Strouhanka musí být jemná, smažení na másle nepřichází v úvahu Při vaření masa a vývaru vždy umístěte do hrnce i obyčejnou skleničku. Už se vám nikdy nezakalí a bude daleko chutnější Krájejte cibuli, aniž by vám ukápla jediná slza. Nejlépe funguje voda, ventilátor či brýle
Při vaření masa a vývaru vždy umístěte do hrnce i obyčejnou skleničku. Už se vám nikdy nezakalí a bude daleko chutnější