adbz.cz » Vaření » Jak vylepšit bramboráky: Podle pravidla 1:1 vyjdou křupavé, ale zároveň šťavnaté uvnitř » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Jak vylepšit bramboráky: Podle pravidla 1:1 vyjdou křupavé, ale zároveň šťavnaté uvnitř Zpět do článku Jana Šrámčíková 6. února 2025 Po babiččiných řízcích se vždy jen zapráší – nikdy nejsou vysušené. Kouzlo je ve správném použití oleje při trojobalu Jak smažit mleté maso, aby uvnitř nebylo syrové: Nejdůležitější je snížit výkon sporáku Jak ohřát bramborovou kaši, aniž by to pokazilo chuť: Stačí dodržet 3 kroky a bude chutnat jako právě dovařená
Po babiččiných řízcích se vždy jen zapráší – nikdy nejsou vysušené. Kouzlo je ve správném použití oleje při trojobalu
Jak ohřát bramborovou kaši, aniž by to pokazilo chuť: Stačí dodržet 3 kroky a bude chutnat jako právě dovařená