adbz.cz » Hobby » Vejce natvrdo, jak je mnozí neznají: Před uvařením je stačí protřepat a vznikne nový pokrm » Diskuze Diskuze: Vejce natvrdo, jak je mnozí neznají: Před uvařením je stačí protřepat a vznikne nový pokrm Zpět do článku Jana Šrámčíková 19. září 2024 Doporučujeme pro vás Nekupujte nový koberec jen proto, že je zašlý nebo špinavý. Jde jednoduše vyčistit i bez drahých přístrojů Nastal čas, kdy se s železnou pravidelností vrací pozdní plíseň a ničí brambory i rajčata. Bojujte s ní bez chemie Už žádné hledání toho správného klíče. Stačí do něj vyvrtat dírku Staré kuchyňské předměty, které jsou dnes cennými artikly. Za zmínku stojí mlýnek na maso nebo lis na česnek
Nekupujte nový koberec jen proto, že je zašlý nebo špinavý. Jde jednoduše vyčistit i bez drahých přístrojů
Nastal čas, kdy se s železnou pravidelností vrací pozdní plíseň a ničí brambory i rajčata. Bojujte s ní bez chemie
Staré kuchyňské předměty, které jsou dnes cennými artikly. Za zmínku stojí mlýnek na maso nebo lis na česnek