adbz.cz » Hobby » Vejce natvrdo, jak je mnozí neznají: Před uvařením je stačí protřepat a vznikne nový pokrm » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Vejce natvrdo, jak je mnozí neznají: Před uvařením je stačí protřepat a vznikne nový pokrm Zpět do článku Jana Šrámčíková 19. září 2024 Výjimečně chutné kuře jako z michelinské restaurace: 1 krok v přípravě je rozhodující, takhle bude křehké a šťavnaté zároveň Jak správně používat alobal: Matná strana pohlcuje teplo, zatímco lesklá ho odráží Bílá pěna z vývaru by se měla vždy odstranit. Není sice nebezpečná, ale výslednému pokrmu rozhodně nepřilepší
Výjimečně chutné kuře jako z michelinské restaurace: 1 krok v přípravě je rozhodující, takhle bude křehké a šťavnaté zároveň
Bílá pěna z vývaru by se měla vždy odstranit. Není sice nebezpečná, ale výslednému pokrmu rozhodně nepřilepší