adbz.cz » Hobby » Česká kuchyně už nebude jako dřív. Oblíbená potravina se stává nebezpečnou, pokud ji vaříte nesprávně » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Česká kuchyně už nebude jako dřív. Oblíbená potravina se stává nebezpečnou, pokud ji vaříte nesprávně Zpět do článku Martin Schönweitz 6. března 2024 Použít do vody na vaření těstovin jodizovanou sůl není dobrý nápad. Může je změnit na toxický blaf Vodu po vaření těstovin nevylévejte, připravili byste se o její blahodárné účinky. Je skvělá na hnojení rostlin a škůdce Včerejší těstoviny budou jako právě dovařené: Pro 100% výsledek se doporučuje ohřát je v páře či v troubě
Vodu po vaření těstovin nevylévejte, připravili byste se o její blahodárné účinky. Je skvělá na hnojení rostlin a škůdce
Včerejší těstoviny budou jako právě dovařené: Pro 100% výsledek se doporučuje ohřát je v páře či v troubě