adbz.cz » Hobby » Vychytávka profesionálních cukrářek: Aby ovoce v těstě nekleslo, stačí použít trochu hrubé mouky » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Vychytávka profesionálních cukrářek: Aby ovoce v těstě nekleslo, stačí použít trochu hrubé mouky Zpět do článku Martin Schönweitz 19. ledna 2023 Používáte alobal správně? Každá strana má jiné využití. Nechybujte, ať si jídla takovou maličkostí nezkazíte Jedinečné vanilkové rohlíčky bez použití vajec budete mít hotové za 10 minut. Pozor, ze stolu zmizí rychlostí blesku Letošní Velikonoce budou pravděpodobně nejdražší v historii. Oproti roku 2016 vyjdou na dvojnásobek
Používáte alobal správně? Každá strana má jiné využití. Nechybujte, ať si jídla takovou maličkostí nezkazíte
Jedinečné vanilkové rohlíčky bez použití vajec budete mít hotové za 10 minut. Pozor, ze stolu zmizí rychlostí blesku