adbz.cz » Hobby » Oblíbený obchod po 140 letech definitivně zavírá krám. Výprodej zboží berou Češi útokem, je to skoro zadarmo » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Oblíbený obchod po 140 letech definitivně zavírá krám. Výprodej zboží berou Češi útokem, je to skoro zadarmo Zpět do článku Jana Šrámčíková 5. srpna 2024 Valí se na nás další brutální zdražování. Oblíbený nápoj Čechů si brzy budou moci dovolit už jen bohatí „V obchodě jsem nakoupila za 1 879 Kč a doma jsem zjistila, že mě o 550 Kč obrali!“ Češi by se měli mít na pozoru, podvod začíná už v regálu Češi mohou na jediném nákupu potravin ušetřit až 500 Kč. Často o tom ani neví. Oblíbený řetězec nově nabízí peníze každému
Valí se na nás další brutální zdražování. Oblíbený nápoj Čechů si brzy budou moci dovolit už jen bohatí
„V obchodě jsem nakoupila za 1 879 Kč a doma jsem zjistila, že mě o 550 Kč obrali!“ Češi by se měli mít na pozoru, podvod začíná už v regálu
Češi mohou na jediném nákupu potravin ušetřit až 500 Kč. Často o tom ani neví. Oblíbený řetězec nově nabízí peníze každému