adbz.cz » Hobby » Češi mohou na jediném nákupu potravin ušetřit až 500 Kč. Často o tom ani neví. Oblíbený řetězec nově nabízí peníze každému » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Češi mohou na jediném nákupu potravin ušetřit až 500 Kč. Často o tom ani neví. Oblíbený řetězec nově nabízí peníze každému Zpět do článku Lukáš Jírovec 31. května 2024 Češi si domů přinesli sýr, který jim může zadělat na pořádné potíže. Kdo ho má doma, ten by ho neměl jíst Máslo nepřestává zdražovat: „Pomalu 100 Kč za jednu kostku? To je snad špatný vtip,“ rozčilují se lidé „V obchodě jsem nakoupila za 1 879 Kč a doma jsem zjistila, že mě o 550 Kč obrali!“ Češi by se měli mít na pozoru, podvod začíná už v regálu
Češi si domů přinesli sýr, který jim může zadělat na pořádné potíže. Kdo ho má doma, ten by ho neměl jíst
Máslo nepřestává zdražovat: „Pomalu 100 Kč za jednu kostku? To je snad špatný vtip,“ rozčilují se lidé
„V obchodě jsem nakoupila za 1 879 Kč a doma jsem zjistila, že mě o 550 Kč obrali!“ Češi by se měli mít na pozoru, podvod začíná už v regálu