adbz.cz » Vaření » Jedlá soda posune maso na vyšší úroveň: Mění vlastnosti jeho vláken, zvyšuje hladinu pH a díky tomu je mnohem chutnější » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Jedlá soda posune maso na vyšší úroveň: Mění vlastnosti jeho vláken, zvyšuje hladinu pH a díky tomu je mnohem chutnější Zpět do článku Martin Schönweitz 21. ledna 2023 Zapomenuté, ale extrémně účinné metody čištění trouby. Se špetkou soli bude zářit jako nová naprosto bez námahy Padlí se dá zbavit pomocí jedlé sody. V kombinaci s mýdlem či olejem tvoří účinnou zbraň Bílé ponožky peru už jedině v mikrovlnce. Zabere to chvilku a neudrží se ani hluboko zažraná špína
Zapomenuté, ale extrémně účinné metody čištění trouby. Se špetkou soli bude zářit jako nová naprosto bez námahy