adbz.cz » Vaření » Luštěniny ani kyselé zelí nemusí nadýmat. Klíč je ve správné přípravě » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Luštěniny ani kyselé zelí nemusí nadýmat. Klíč je ve správné přípravě Zpět do článku Redakce adbz 27. ledna 2023 Dušené zelí se dá udělat stokrát jinak, ale vždy má skvělou chuť. A co teprve po přidání rajčatového protlaku Pozor na to, co dáváte do vývaru, ať ho úplně nezkazíte: S cibulí opatrně Trápí vás doma invaze myších a dalších vetřelců? Namíchejte tuto směs a všichni hlodavci téměř okamžitě zmizí
Dušené zelí se dá udělat stokrát jinak, ale vždy má skvělou chuť. A co teprve po přidání rajčatového protlaku
Trápí vás doma invaze myších a dalších vetřelců? Namíchejte tuto směs a všichni hlodavci téměř okamžitě zmizí