adbz.cz » Vaření » Kvalita masa se dá zjistit pomocí párátka. Stačí na něj napíchnout malý kousek a zapálit » Diskuze Diskuze a zkušenosti: Kvalita masa se dá zjistit pomocí párátka. Stačí na něj napíchnout malý kousek a zapálit Zpět do článku Redakce adbz 30. července 2025 I plísňové sýry mohou chytit plíseň: Zelená barva nutně nevadí, černá je ale horší Kuchařské triky, díky kterým bude maso všeho druhu vždy šťavnaté. Vylaďte pár detailů v přípravě a budete se olizovat za ušima Znásobte úrodu jahod. Po hnojivu ze slepičího hnoje uvidíte výsledky už za pár dní
Kuchařské triky, díky kterým bude maso všeho druhu vždy šťavnaté. Vylaďte pár detailů v přípravě a budete se olizovat za ušima