Máte garáž? Dostanete za ni obří peníze, stačí udělat jednu věc
adbz.cz » Hobby » Lidé, kteří mají garáž, mohou dostat velkou odměnu. Stačí udělat jednu věc a budete se koupat v penězích

Lidé, kteří mají garáž, mohou dostat velkou odměnu. Stačí udělat jednu věc a budete se koupat v penězích

Pokud vlastníte garáž, rozhodně využijte této příležitosti. Ceny za tyto nemovitosti jsou opravdu vysoké a můžete na nich vydělat pořádný balík.

garaz ulice silnice
Zdroj fotografie: Velvet / Creative Commons / CC BY-SA

Prodej obyčejné garáže byl dříve levnou záležitostí a koupit si ji mohl kdekdo. Jenže to se během posledních let výrazně změnilo a dnes vám tyto nemovitosti mohou vydělat opravdu velké množství peněz. Pokud tedy nějakou vlastníte, určitě zapřemýšlejte o jejím udání na trh, neboť stačí najít správného kupce a můžete získat až 1 000 000 Kč. Případně ji pak lze dle webu Garáž pronajímat, za což si můžete říct hezké měsíční částky.  

Pokud vlastníte garáž, vyděláte stovky tisíc korun 

Ceny nemovitostí v posledních letech rostou nezastavitelným tempem. Kromě velkých baráků a městských bytů se však tato skutečnost týká i garáží. Ty někteří používají ke skladování věcí, zatímco jiní k zaparkování svého vozu. V každém případě se však jedná o užitečný prostor, který dnes hledá kdekdo. A právě díky velké poptávce si za ni můžete říct poměrně vysoké ceny, tedy pokud ji vlastníte. Nejvíce vyděláte zejména v Praze.

Hobby

Máte auto starší 15 let? EU rozhodla: Budete ho muset sešrotovat bez nároku na odškodnění

Máte auto starší 15 let? EU rozhodla: Budete ho muset sešrotovat bez nároku na odškodnění
<!-- wp:paragraph --> <p>Prodej obyčejné garáže byl dříve levnou záležitostí a koupit si ji mohl kdekdo. Jenže to se během posledních let výrazně změnilo a <strong>dnes vám tyto nemovitosti mohou vydělat opravdu velké množství peněz</strong>. Pokud tedy nějakou vlastníte, určitě zapřemýšlejte o jejím udání na trh, neboť stačí najít správného kupce a můžete získat až 1 000 000 Kč. Případně ji pak lze dle webu <a href="https://www.garaz.cz/clanek/novinky-garaze-garazova-stani-2024-prodej-pronajem-ceska-republika-21012681" target="_blank" rel="noreferrer noopener">Garáž</a> pronajímat, za což si můžete říct hezké měsíční částky.  </p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:heading --> <h2 class="wp-block-heading">Pokud vlastníte garáž, vyděláte stovky tisíc korun </h2> <!-- /wp:heading --> <!-- wp:paragraph --> <p>Ceny nemovitostí v posledních letech rostou nezastavitelným tempem. Kromě velkých baráků a městských bytů se však tato skutečnost týká i garáží. Ty někteří <strong>používají ke skladování věcí, zatímco jiní k zaparkování svého vozu</strong>. V každém případě se však jedná o užitečný prostor, který dnes hledá kdekdo. A právě díky velké poptávce si za ni můžete říct poměrně vysoké ceny, tedy pokud ji vlastníte. Nejvíce vyděláte zejména v Praze.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:wm/block-related-post {"selectedPostId":269264} /--> <!-- wp:paragraph --> <p>Právě tam se dle serveru <a href="https://www.e15.cz/byznys/reality-a-stavebnictvi/stara-garaz-jako-investicni-prilezitost-ceny-rostou-i-vic-nez-u-bytu-1380921" target="_blank" rel="noreferrer noopener">E15</a> vyšplhala cena garáží do vyšších stovek tisíc korun (v některých případech dokonce i milionu korun). Tím mimo jiné předčily i <strong>neustále rostoucí hodnotu bytů, která je oproti nim značně nižší</strong>. Trend má navíc pokračovat i nadále, protože v Česku přibývá spíše aut než samotných míst, kde je zaparkovat a/nebo ukrýt před zloději a mrazem. Dobrá příležitost je v současnosti nicméně i pro jejich prodej.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:image {"id":271336,"sizeSlug":"full","linkDestination":"media"} --> <figure class="wp-block-image size-full"><a href="https://adbz.cz/wp-content/uploads/2024/07/garaz-kolo-penize.jpg"><img src="https://adbz.cz/wp-content/uploads/2024/07/garaz-kolo-penize.jpg" alt="" class="wp-image-271336"/></a></figure> <!-- /wp:image --> <!-- wp:paragraph --> <p>Pro srovnání, například v Praze šlo zhruba v roce 2019 koupit hezkou garáž za zhruba 250 tisíc korun. Dnes se průměrné ceny v hlavním městě pohybují okolo 850 tisíc korun. To už je poměrně velký rozdíl, takže <strong>pokud nějakou máte, jejím prodejem určitě neprohloupíte</strong>. Zároveň je však třeba brát na vědomí, že cena může stoupat i nadále. Na webu adbz jsme také psali o <a href="/hobby/praha-a-dalsi-mesta-zavedla-extremni-vyhlasku/">extrémní vyhlášce</a>, kvůli které schytáte za neumyté auto pokutu až 30 000 Kč. </p> <!-- /wp:paragraph -->

Chystá se šrotování starých aut. Iniciativa EU by mohla být precedentem pro ostatní regiony a podnítit globální změny v zacházení se starším… více

Právě tam se dle serveru E15 vyšplhala cena garáží do vyšších stovek tisíc korun (v některých případech dokonce i milionu korun). Tím mimo jiné předčily i neustále rostoucí hodnotu bytů, která je oproti nim značně nižší. Trend má navíc pokračovat i nadále, protože v Česku přibývá spíše aut než samotných míst, kde je zaparkovat a/nebo ukrýt před zloději a mrazem. Dobrá příležitost je v současnosti nicméně i pro jejich prodej.

garaz kolo penize
Zdroj fotografie: Pixabay

Pro srovnání, například v Praze šlo zhruba v roce 2019 koupit hezkou garáž za zhruba 250 tisíc korun. Dnes se průměrné ceny v hlavním městě pohybují okolo 850 tisíc korun. To už je poměrně velký rozdíl, takže pokud nějakou máte, jejím prodejem určitě neprohloupíte. Zároveň je však třeba brát na vědomí, že cena může stoupat i nadále. Na webu adbz jsme také psali o extrémní vyhlášce, kvůli které schytáte za neumyté auto pokutu až 30 000 Kč.